Patrick van Aanholt imzaya geliyor!

Saracchi'nin takımdan ayrılmasıyla birlikte sol bek transferi için uzun süredir listesindeki isimlerle görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bu bölgeye takviyesini yapmak üzere.. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde yer alan Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ile her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi transferi kısa bir süre sonra resmen duyuracak. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray uzun süredir görüşme halinde olduğu Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, en son Crystal Palace'ta forma giyen ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık kontrat karşılığında el sıkıştı. Sözleşme süresince yıllık 1.8 milyon Euro garanti ücret alacak olan tecrübeli futbolcunun imza bedeli istemediği öğrenilirken, Hollandalı milli oyuncunun Pazartesi günü imza için İstanbul'da olması bekleniyor.

GÜNCELLEME: Galatasaray, Patrick van Aanholt ile görüşmelere başlandığını resmen açıklandı. Hollandalı oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. 

İMZA PARASI YOK
Hollandalı ve menajerleri, sarı kırmızılı idareciler ile yapılan uzun görüşmelerde imza parası talebini geri çekti. Bunun üzerine Başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim'in onayı ile bu transfer gerçekleştirildi. Sarı kırmızılılar uzun süredir temas halinde olduğu Van Aanholt ile 1.8 milyon Euro garanti ücret karşılığında 3 yıllığına anlaşmaya vardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0