Bogdan Stancu: Hem şutör hem de pasör..

Galatasaray'ın transferinde mutlu sona çok yakın olduğu Alexander Cicaldau için görüşmelerin başladığı resmen duyurulurken, 24 yaşındaki Rumen oyuncuyu daha önce Galatasaray forması giyen Bogdan Stancu anlattı. beIN Sports'un yayınına katılan tecrübeli forvet, vatandaşının büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtirken, saha içinde de önemli bir tehdit oluşturacağını belirtti. Stancu'nun açıklamaları şu şekilde..

"Cicaldau çok önemli bir potansiyele sahip.. Hem iyi bir şutör hem de iyi bir pasör. Oyun görüşü en büyük avantajı. Merkez orta saha için ideal bir isim. Romanya Milli Takımı için de çok önemli bir oyuncu ancak Galatasaray seviyesi için kendisini hala geliştirmesi gerekiyor. Cicaldau'nun oyunun savunma ve sertlik yönünde kendisini geliştirmesi gerekiyor. Fiziksel olarak güçlü bir oyuncu ancak biraz daha güçlenirse Galatasaray için ideal bir oyuncuya dönüşür. Kendisiyle henüz bir görüşme yapmadım. Türkiye'ye geldiğinde görüşeceğiz. Çok çalışması ve sabretmesi gerekiyor." 

24 yaşındaki genç orta sahanın duran topları çok etkili kullandığını söyleyen Stancu, "Onu Selçuk İnan'a benzetiyorum." dedi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0