Fatih Terim'den yönetime: Paniğe gerek yok!

Galatasaray'da taraftarlar yapılacak transferleri beklerken teknik direktör Fatih Terim zorlu Şampiyonlar Ligi ön eleme turu öncesinde kendisine ve takımına güveniyor. Florya'da geçtiğimiz günlerde yönetimle birlikte yenilen istişare yemeğinde bu bir kere daha görüldü. Deneyimli teknik adam panik transferi yapmak istemediğini bildirdi. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray idarecileriyle bir araya gelen Terim, durum değerlendirmesinde bulundu. Yemekte, futbolcuların performansı masaya yatırıldı, aynı zamanda transferlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Terim yaptıkları görüşmede Şampiyonlar Ligi önelemesi kapsamında oynanacak olan PSV maçı öncesi yöneticileri rahatlatan ifadeler kullandı. Transferde hata yapmamaları için sabırlı olmalarına dikkat çeken Terim, taraftardan gelebilecek olası tepkilere karşı da yönetimin yanında olduğunu belirtti. Terim yapılan toplantıda "Takımıma güveniyorum, iyi çalışıyoruz. Kadromuz belli bir seviyenin üzerinde. Geçmişte acele etmenin sıkıntılarını yaşadık. Şu anda acil bir durum görülmüyor. Panik transferine gerek yok. Acele edip hata yapmak bizi daha kötü duruma düşürür. Ben ne kadar uğraştığınıza şahidim. Sonuna kadar yanınızdayım.” ifadelerini kullandı. 

PSV MAÇINA BİR TRANSFER

Yapılan toplantıda Terim her ne kadar bu şekilde fikrini belirtmiş olsa da yönetim PSV maçına kadar bir transferi bitirmeyi planlıyor. Galatasaray profesyonelleri, sol bek konusunda Fatih Terim'in kararını bekliyor. Terim, ilk etapta Van Aanholt ismi üzerinde yoğunlaşmış ancak bonservisi elinde olan Alioski ile her konuda anlaşılmıştı. Son olarak Kurzawa imkanı doğunca yeni bir masa kuruldu. Yönetim, PSG'nin yıldız futbolcusunu uygun şartlarda kiralama fırsatını değerlendirmek adına girişimlerde bulundu. Üç oyuncunun da detaylı dosyasını inceleyecek tecrübeli çalıştırıcı, son sözü söyleyecek.

Galatasaray Basketbol Şubesi'nde yaşanan son gelişmeleri, yapılan transferleri editörlerimiz Bench Arkası'nın yeni bölümünde değerlendirdi. İzlemeyi unutmayın... 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0