Terim'den üç yıllık imza!

17 Haziran'da gerçekleştirilen seçimleri Burak Elmas'ın kazanmasının ardından Florya'da mesaiye başlayan ve Galatasaray'daki görevine devam eden teknik direktör Fatih Terim'in yeni sözleşmesi ortaya çıktı. Deneyimli teknik adam ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı kulüp tarafından resmen TFF'e bildirildi. 

Galatasaray tarafından yapılan resmi bildiride 14 Temmuz 2021'den itibaren geçerli olmak üzere Fatih Terim ile üç yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, deneyimli teknik adamın sözleşme bitiş tarihinin 31 Mayıs 2024 olduğu açıklandı. Kulüp tarafından herhangi bir resmi duyuru yapılmaması dikkat ve tepki çekerken, yaklaşık 1 aydır Florya'da antrenmana çıkan Terim'in sözleşme detayları hakkında da herhangi bir detaya yer verilmedi. 



Galatasaray Basketbol Şubesi'nde yaşanan son gelişmeleri, yapılan transferleri editörlerimiz Bench Arkası'nın yeni bölümünde değerlendirdi. İzlemeyi unutmayın... 


Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0