Seri dönmek için haber yolladı!

Yaz döneminde kadrosuna orta saha takviyesi yapmaya hazırlanan Galatasaray'da listenin ilk sırasında Gedson Fernandes yer alırken, iki sezon önce kiralık olarak forma giyen Jean-Michael Seri menajeri aracılığıyla haber gönderdi. Geçtiğimiz sezonda da gündeme gelmesine rağmen transferi gerçekleşmeyen Fildişili oyuncu maddi fedakarlık yapmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da orta saha transferi için Gedson Fernandes transfer listesinin ilk sırasında yer alırken, eski yıldızı Seri'nin ismi bir kez daha gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon Fulham tarafından Bordeaux'ta kiralık olarak gönderilen Fildişili yıldız menajeri aracılığıyla haber gönderdi. Transfer döneminde Türkiye'de başka takımların gündemine gelmesine karşın "Türkiye'de önceliğim Galatasaray" cevabını veren 29 yaşındaki tecrübeli orta saha dönmek istediğini menajerine iletti. Fatih Terim'le tekrar çalışmayı çok isteyen Fildişili yıldız, maddi fedakarlık yapmaya hazır olduğunu söyledi. Alacaklarına karşılık İngiliz kulübünden bonservisini almaya hazırlanan Seri, Galatasaray'ı beklemeye başladı.

Galatasaray Basketbol Şubesi'nde yaşanan son gelişmeleri, yapılan transferleri editörlerimiz Bench Arkası'nın yeni bölümünde değerlendirdi. İzlemeyi unutmayın... 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0