Ghezzal'dan çıkan haberlere yalanlama!

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla takımının şampiyonluğunda başrol oynayan Rached Ghezzal için çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Cezayirli oyuncu bugün kişisel hesabından "Galatasaray'dan teklif aldı ancak kabul etmedi." haberini yalanlayarak dikkatleri üzerine çekti. 

Fanatik Gazetesi'nde geçtiğimiz günlerde yayınlanan haberde; Ghezzal'ın babası Mohamed Ghezzal'ın ifadelerine yer verilmişti. Cezayirli yıldızın babası, oğlunun geleceğiyle ilgili "Oğlum Beşiktaş'ta çok mutlu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekler. Ghezzal yüzde 100 kariyerine Beşiktaş'ta devam edecek. Kısa süre içinde transferin noktalanmasını bekliyoruz. Galatasaray teklif yaptı ama kabul etmedik." ifadelerini kullanmıştı. Ancak yıldız isim bugün kişisel hesabından yaptığı açıklamada bu haberi yalanladı. Ghezzal ayrıca, sosyal medya hesabında yer alan "Beşiktaş futbolcusu" ifadesini ve Kartal emojisini kaldırması da dikkat çekti.

Leicester City kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ghezzal, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş ve Süper Lig'de çıktığı 31 maçta 8 gol - 17 asistlik performansıyla takımının şampiyonluğunda başroldeydi. 



Galatasaray haberleri için tıklayın!   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0