Terim'in yeni sözleşmesi belli oldu!

Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesiyle birlikte yeniden Galatasaray'da göreve başlayan teknik direktör Fatih Terim'in yeni sözleşmesinin detayları belli oldu. Deneyimli teknik adam daha önce sabit kur üzerinden 3 milyon Euro'luk yıllık ücret alırken, Elmas yönetiminde de aynı ücretten devam edecek.. Ancak sözleşmede önemli bir fark yer alıyor!

Milliyet gazetesinde Nevzat Dindar imzalı yayınlanan haberde; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşme detayları ortaya çıktı. Terim'in yıllık kazancı ortaya çıkarken başkan Burak Elmas'ın jesti dikkatlerden kaçmadı. Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in sözleşmesinin uzatıldığı henüz açıklanmazken, tecrübeli teknik adamın boş mukaveleye imza atarak kulübe gönderdiği ortaya çıktı. 31 Mayıs’ta Galatasaray ile olan 4. dönemi sona eren ve Burak Elmas’ın seçilmesiyle beraber tekrar mesaisine başlayan tecrübeli hoca, para konusunda sıkıntı yaşatmayacağını göstermek için, üzerinde rakam yazmayan mukaveleyi kulübe yolladı. Ancak Terim’in bu jesti yönetim tarafından karşılıksız bırakılmadı, ücreti adeta ikiye katlandı. 

Başkan Burak Elmas ve ekibi, başarılı teknik adamın bu jestine jestle yanıt verme kararı aldı. Geçen dönem 3 milyon euroya anlaşan, ancak kurun 6 liraya sabitlenmesiyle 18 milyon lirayı bulan bir kazancı bulunan Fatih Terim, pandemi nedeniyle yüzde 15 indirime gitmiş, yaklaşık 15 milyon lira verilmesini kabul etmişti. Başkan Elmas’ın Terim’e yine 3 milyon euro takdir edeceği, fakat bu kez güncel kurdan hesaplama yapacağı öğrenildi.

Böylece Terim’in yıllık kazancı bir anda 30 milyon lirayı bulacak. Sarı-kırmızılı yönetimin aldığı yeni kararın önümüzdeki günlerde KAP’a bildirilecek ancak detaylı bildirim yapılmayacak.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0