Yacine Adli için küme düşme fırsatı!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu gençleştirmek ve geleceğe yönelik bir yapı oluşturmak isteyen Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Fransa Futbol Federasyonu tarafından mali kriterleri karşılayamadığı için bir alt lige düşürülen Bordeaux'un genç yıldızı Yacine Adli için girişimler başladı! 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Bordeaux'nun küme düşürülmesi sonrası 20 yaşındaki Fransız orta saha Yacine Adli için harekete geçti. Bordeaux'nun başarılı orta saha oyuncusu Yacine Adli, teknik direktör Fatih Terim'in listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Tecrübeli hoca, PSG'deki döneminden bu yana genç Fransız'ı takip ediyor. PSG'deyken oyuncuyu kadrosuna katamayan Terim, Bordeaux'un küme düşürülmesinin ardından yeniden harekete geçti. Hatta 20 yaşındaki on numarayla görüştü. Kendisiyle ilgili fikirlerini ve planlarını anlattı. Şimdi hem oyuncunun bonservisine sahip olan Bordeaux'tan hem de Avrupa'da bir çok kulübün ilgisini çeken Yacine Adli'den gelecek yanıt bekleniyor.

PSG altyapısından yetişen ve 2019 yılının Ocak ayında 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Bordeaux'a transfer olan Yacine Adli geçtiğimiz sezon 36 maçta 2 gol - 5 asistlik performans sergiledi. Orta sahanın merkezinde hemen hemen her bölgede görev yapabilen Adli, çeşitli yaş kategorilerinde de Fransa milli takımının formasını giyiyor. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0