Tavan ücret politikası uygulanacak!

Yeni sezonda uygulanacak olan mali yükümlülükler nedeniyle takım bütçesini düşürmek isteyen Galatasaray'da yeni yönetim alışagelmişin dışında radikal bir karar aldı. Kadroda mali disiplini sağlamak isteyen Burak Elmas yönetimi, yeni transfer edilecek isimlere 2.5 milyon Euro'luk tavan maaş politikasını uygulayacak. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezonda mali disiplini sağlamak için radikal bir karar alındı. Teknik direktör Fatih Terim ile yeni sezonun yol haritasını belirleyen başkan Burak Elmas, yapılan toplantı sonrasında maaş konusunda tavan ücret belirleme kararı aldı. Kadrosunu hem güçlendirip hem de mali açıdan doğru bir yapıya oturtmak isteyen Galatasaray yönetimi, yeni transferleri için kaptan Fernando Muslera’nın aldığı maaşı ‘tavan ücret’ olarak belirledi. Sarı kırmızılılar bu transfer döneminde kadrosuna katacağı isimlerin yıllık garanti ücreti 2.5 milyon Euro’nun üzerinde olmayacak.

BÜTÇEDE YÜZDE 30 İNDİRİM

Yeni transferlerinin maliyetleri üzerine titizlikle çalışıp bu kriteri getiren Galatasaray yönetimi, garanti ücreti el yakan isimlerle de yollarını ayırıp rahatlamak istiyor. Garanti ücreti belirlenen 2.5 milyon Euro’nun üzerinde olan Feghouli ve Falcao ile de bu transfer döneminde yüksek kontratlarından kurtulmak için yoğun bir çaba harcanacak. 3 Milyon 350 bin Euro alan Feghouli, 5 milyon Euro garanti ücreti olan Falcao ile vedalaşıp tavan rakamı da 2.5 milyon Euro’da tutarak takım bütçesini yüzde 30 indirmenin hesapları yapılıyor.

Seçim öncesinde Youtube kanalımıza konuk olan başkan Burak Elmas, kadroda mali disiplini sağlamak için önemli adımlar atacaklarını ve bütçeyi 30-40 milyon Euro'ya indireceklerini açıklamıştı! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0