Henry Onyekuru veda etti!

Ocak ayında Galatasaray'ın bir kez daha kiraladığı ve sözleşmesine de satın alma opsiyonu bulunan Henry Onyekuru yeni sezon öncesinde resmen veda etti. Sözleşmesindeki opsiyona rağmen bonservisi alınmayan Nijeryalı oyuncu, sezon öncesi çalışmalarını ülkesinde bireysel olarak sürdürüyordu.

Galatasaray'da büyük bir merak konusu olan Henry Onyekuru defteri bir kez daha kapandı. Devre arasında Monaco'dan kiralanan ve 4.3 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Nijeryalı kanat oyuncusu için Galatasaray yönetimi opsiyonu kullanmama kararı aldı. Yaşanan tüm gelişmeleri ülkesinde bekleyen ve bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Onyekuru, yaşanan sürecin ardından Galatasaray'a veda etti. Onyekuru kişisel hesabından yaptığı açıklamada "Her şey için teşekkürler ve iyi şanslar!" paylaşımı yaptığı fotoğrafta teknik direktör Fatih Terim'le olan fotoğrafına yer verdi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0