Yerli rotasyon Terim'in yüzünü güldürdü!

Yeni sezonda ilk 11'de en az 3 yerli oyuncuyu oynatması zorunlu olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hem transfer listesini yerli oyunculara yönelik oluşturdu hem de mevcut isimlerin sezon öncesi performansından memnun oldu. Scout ekibiyle birlikte çalışan Terim, kadrodaki alternatiflerin artmasıyla da bir nevi elini güçlendirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; TFF'nin açıkladığı yeni yabancı oyuncu kuralı sonrasında Galatasaray'da kadrodaki yerli rotasyon teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon sonunda ilk olarak iç transferde Ömer Bayram, Emre Akbaba, Emre Taşdemir ve Arda Turan ile sözleşme yenilen Galatasaray, dış transferde de Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'ün ardından Barış Alper Yılmaz ile de imza aşamasına geldi. Scout ekibiyle birlikte yerli oyunculara yönelik özel bir çalışma yapan teknik direktör Fatih Terim, bir yandan kadronun genişlemesini isterken diğer yandan da oyuncuların sezon öncesindeki performansından bir hayli memnun görünüyor. 

Geçtiğimiz sezon yerli rotasyonda Taylan Antalyalı, Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan'a uzun bir süre şans veren teknik direktör Fatih Terim sezonun ikinci bölümünde de genç oyuncular Kerem Aktürkoğlu - Halil Dervişoğlu'na formayı emanet etti. Yeni sezonda yabancı oyuncu kuralı nedeniyle en az 3 oyuncuyu oynatması zorunlu olan Terim'i forma konusunda tatlı bir rekabet bekliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0