Nordin Amrabat: Fatih Terim'in olduğu yerde ümit tükenmez!

nordin amrabat galatasaray

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk ayak maçında PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelecek. PSV Stadyumu’nda 21 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Zorlu müsabaka öncesinde eski futbolcularımızdan Nordin Amrabat, teknik direktör Fatih Terim’i ve eski takım arkadaşlarını ziyaret etti ve GS TV'ye açıklamalarda bulundu. 

Nordin Amrabat'ın sözleri şu şekilde:

Yılları sonra hocamı, eski takım arkadaşlarımı, buradaki çalışanları tekrar görmek ve buraya gelmek çok güzeldi. Burayı ne kadar çok sevdiğimi, Fatih hocam ile aramın ne kadar iyi olduğunu biliyorsunuz. Böyle mükemmel bir insanı tekrar gelip burada ziyaret etmek çok güzeldi. Bütün yüreğim, kalbim ve dualarım Galatasaray’la.

Mutlaka zor bir maç Galatasaray’ı bekliyor. PSV’ye baktığınızda genç ve dinamik bir takım. İyi oyuncuları var. Galatasaray’a baktığınızda eksikler var. Covid olan oyuncular var. Zor bir maç olacak mutlaka. Diğer. Taraftan Fatih Terim’in olduğu yerde ümitler tükenmez. Mutlaka Fatih hocanın kafasında bir plan vardır. Herkesin farklı hazırlanacağını ve Galatasaray’ın iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum. Umarım iyi bir sonuçla İstanbul’a gidilirse bu turun geçileceğini düşünüyorum.

Galatasaray haberleri için tıklayın!   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0