Wesley Sneijder: Tek isteğim Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde görmek.

Wesley Sneijder

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk ayak maçında PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelecek. PSV Stadyumu’nda 21 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Zorlu müsabaka öncesinde eski futbolcularımızdan, Galatasaray tarihine adını yazdıran Wesley Sneijder, teknik direktör Fatih Terim’i ve eski takım arkadaşlarını ziyaret etti ve GS TV'ye açıklamalarda bulundu. 

Wesley Sneijder'in açıklamaları şu şekilde:

Yıllar sonra buraya gelmek ve eski dostlarımı görmek çok güzel bir duygu. Burada çok güzel zamanlar geçirdim biliyorsunuz. Çok büyük başarılar elde ettik. Tekrardan burada onları görebilmek çok güzeldi. Ben yeniden sahada olacağım ve Galatasaray’ı destekleyeceğim. Tek ümidim, dileğim Galatasaray’ı tekrar Şampiyonlar Ligi’nde görmek. PSV maçı mutlaka zor geçecektir. İyi takımları var. İki önemli oyuncuları eksik, oynamayacaklar. Onlar da önemli bir avantaj Galatasaray için. Zor bir maç Galatasaray’ı bekliyor. Kalbim sizinle beraber olacak. Tek isteğim Galatasaray’ı tekrar Şampiyonlar Ligi’nde görmek.

Galatasaray taraftarınıı inanılmaz seviyorum. Kalbimde çok özel yerleri var. Ümit ediyorum ki bir gün tekrar Galatasaray’a döneceğim.

Galatasaray haberleri için tıklayın!    

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0