Stanciu için yapılan teklifin detayları belli oldu!

Transfer çalışmalarını sürdüren ve PSV Eindhoven ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön elemesi öncesinde imzaları bir bir açıklamak isteyen Galatasaray ile ilgili Çekya'dan sıcak bir haber geldi. Galatasaray'ın uzun süredir takip ettiği Rumen oyuncu Nicolae Stanciu için yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı..

Çek basınının önde gelen spor sitelerinden iDNES, Galatasaray'ın Slavia Prag'ın orta saha oyuncusu Nicolae Stanciu için temaslara başladığını yazdı. Sarı-kırmızılıların oyuncu için 4,5 milyon euro civarında bir teklifte bulunduğu ancak Çek kulübünün daha yüksek bir bedel beklediği kaydedildi. Öte yandan oyuncunun peşinde Arap yarımadasından bir kulübün de olduğu belirtilirken, geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor'un da futbolcu için görüşmeler yaptığı bilgisi paylaşıldı.

Slavia Prag'ın 2019 yazında Al Ahli'den 4 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Rumen ofansif orta saha oyuncusu, Çekya'da 85 maça çıkarken 20 gol ve 20 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0