Terim'in gözü sol bek transferinde!

Yeni sezon hazırlıklarına Florya'da devam eden Galatasaray, sezonun ilk resmi maçı için geri sayıma geçerken teknik direktör Fatih Terim'in de gözü sol bek transferinde.. Transfer süreçleriyle ilgili olarak sürekli olarak başkan Elmas ile iletişim halinde olan Terim, listesinde yer alan sol beklerin bir an evvel takıma katılmasını istedi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da transferde ilk öncelik savunmanın solu olacak.. Marcelo Saracchi'nin sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılmasıyla bu bölgeye takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da listenin ilk sırasında Real Betis forması giyen Alex Moreno var. İspanyol oyuncunun alternatifi de sezon ortasında ismi gündeme gelen Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Patrick van Aanholt..

Teknik direktör Fatih Terim ile görüşen başkan Burak Elmas transfer çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verirken, deneyimli teknik adamın en büyük arzusu sol bek transferinin Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PSV Eindhoven ile oynanacak karşılaşmalar öncesinde tamamlanması olduğunu iletti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0