Üçlü savunma dağıldı!

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci ön eleme turunda PSV Eindhoven ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, mücadeleye çıkarken ilk 11'de üçlü savunmayı tercih etti. Marcao - Alpaslan ve Luyindama üçlüsüyle savunmadaki tandemi kuran deneyimli teknik adam yapmak istediği hamle sonrasında herhangi bir karşılık alamazken sahadan da ağır bir mağlubiyetle ayrıldı.

Geçen sezonun büyük bir bölümünde 4'lü savunma oynayan Galatasaray, bunun aksine farklı bir savunma düzeniyle PSV Eindhoven karşısına çıktı. Üçlü defans oynayan takımda Marcao, Alpaslan ve Luyindama geride birlikte görev yaptı. Kanatlar ise Sekidika ve Ömer Bayram'a emanetti. İleride ise Falcao, Mohamed ve Feghouli gibi isimler yedek beklerken, Galatasaray zorlu deplasmanda Babel ve Kerem'le gol aradı. Ancak bu sistem tam anlamıyla çöktü. PSV'nin tüm hücumları Galatasaray kalesinde tehlike yarattı. Takımın tecrübeli isimlerinden Arda ve Babel de sahanın en etkisiz isimleri arasında yer aldı. Terim'in bu ikiliyi devre arasında kenara almaması büyük şaşkınlık yarattı. 61. dakikada Mohamed, Feghouli ve Yunus Akgün'ü oyuna alan Fatih hocanın bu hamlesi de işe yaramadı. Galatasaray'ın tüm hatları kalan bölümde de tel tel döküldü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0