Galatasaray, Alexandru Cicaldau ile anlaştı!

Alexandru Cicaldau

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları sürerken Nicolae Stanciu transferinden sonuç alamayan Cimbom bir başka Rumen isme yöneldi. Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray, Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın bir süredir gündeminde bulunan Rumen orta saha Alexandru Cicaldau için kulübü Universitatea Craiova ile anlaşma sağladığı iddia edildi. 1996-2004 yılları arasında Romanya Profesyonel Futbol Ligi'nin başkanlığını yapan Dumitru Dragomir, Pro X kanalına yaptığı açıklamada sürpriz bir iddiada bulundu. Dumitru Dragomir, "Bir haber duydum ve sizlerle de paylaşacağım. Craiova'nın en iyi oyuncusu takımdan ayrıldı. Cicaldau, evet. 6 milyon Euro artı sonraki satıştan %20 pay karşılığında Galatasaray'a satıldı" ifadelerini kullandı. 

GÜNCELLEME: Galatasaray, Alexandru Cicaldau için kulübüyle görüşmelere başlandığını resmen açıkladı. Rumen oyuncunun Cumartesi akşamı İstanbul'da olması bekleniyor. 

Alexandru Cicaldau kimdir? 

Galatasaray'ın gündemindeki Alexandru Cicaldau kimdir? Galatasaray'ın efsanesi Gheorghe Hagi'nin akademisinden çıkan Cicaldau, 2018'de Universitatea Craiova'ya 1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Burada gösterdiği performansla Romanya Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden biri haline gelen 24 yaşındaki orta sahayla Galatasaray'ın yanı sıra İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria da ilgileniyordu.  



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0