Cicaldau'nun menajeri Giovanni Becali: Anlaşma yok!

Alexandru Cicaldau

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları sürerken Nicolae Stanciu transferinden sonuç alamayan Cimbom'da 1996-2004 yılları arasında Romanya Profesyonel Futbol Ligi'nin başkanlığını yapan Dumitru Dragomir bomba bir iddia ortaya atmış ve Galatasaray'ın Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmaya hazırlandığını açıklamıştı. 

Bu gelişme üzerine Alexandru Cicaldau'nun menajerinden konuyla ilgili açıklama geldi. Cicaldau'nun menajeri Giovanni Becali yaptığı açıklamada, "Dragomir Bey transfer yapıldı dediyse belki kendisi yapmıştır. Benim bildiğim bir şey var; Cicaldau'nun Galatasaray'a transfer hakkında şu anda bir anlaşma yok" ifadelerini kullandı. 

Dumitru Dragomir, "Bir haber duydum ve sizlerle de paylaşacağım. Craiova'nın en iyi oyuncusu takımdan ayrıldı. Cicaldau, evet. 6 milyon Euro artı sonraki satıştan %20 pay karşılığında Galatasaray'a satıldı" sözlerini söylemişti. 

Alexandru Cicaldau kimdir? 

Galatasaray'ın gündemindeki Alexandru Cicaldau kimdir? Galatasaray'ın efsanesi Gheorghe Hagi'nin akademisinden çıkan Cicaldau, 2018'de Universitatea Craiova'ya 1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Burada gösterdiği performansla Romanya Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden biri haline gelen 24 yaşındaki orta sahayla Galatasaray'ın yanı sıra İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria da ilgileniyordu. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0