Babel için sürpriz öneri!

Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da başarılı bir sezon geçirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmalarının yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de büyük merak konusu oldu. Takımın en yüksek maaşını alan isimlerden birisi olan Ryan Babel için flaş bir gelişme yaşandı. Hollandalı oyuncuya eski kulübü Kasımpaşa talip oldu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Fatih Terim'in yeniden yapılanan kadrosuyla transferde geleceğe yatırım yapan Galatasaray'da yapılacak transferler kadar takımdan gönderilmesi planlanan oyuncular da büyük önem taşıyor. Bu isimlerin başında Hollandalı yıldız Ryan Babel geliyor. Galatasaray'ın yeni sezon planmasında yer almayan Ryan Babel hakkında transfer gelişmesi yaşandı. Galatasaray yönetimi, Hollandalı oyuncuyu eski kulübü Kasımpaşa'ya önerdi. Kasımpaşa'nın teklifi ise yıllık 2.5 milyon Euro kazanan tecrübeli oyuncunun maaşının bir bölümünü ödemek oldu.

İki kulüp arasında görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi. Öte yandan Ryan Babel'le aynı zamanda Twente de ilgileniyor fakat Twente'nin Babel'in yıllık maaşını karşılama konusunda zorluk yaşayacağı belirtildi. 34 yaşındaki Suriman asıllı Hollandalı futbolcunun Galatasaray'la sözleşmesi Haziran 2022'de sona eriyor.

Ryan Babel daha önce 2013-2015 yılları arasında Kasımpaşa'da forma giymişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0