CANLI | UEFA Avrupa Ligi kura çekimi


UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunda Randers'ı eleyerek gruplara kalmayı başaran Galatasaray'ın rakipleri belli oluyor. Saat 13.00'da İstanbul'da gerçekleştirilecek kura çekimiyle Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki rakipleri belli olacak. 

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray kura çekimine 4. torbadan katılırken Fenerbahçe ise 3. torbada yer alacak. Saat 13.00'da başlayacak kura çekimiyle UEFA Avrupa Ligi'nde gruplar belli olacak. Bu sezon değişen statüyle birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde 3. olacak takım UEFA Konfederasyon Ligi'ne kalacakken gruptan lider çıkan takımlar doğrudan son 16 turunda kendilerine yer bulacak. Grupları 2. bitiren takımlar ise Şampiyonlar Ligi'nden gelecek olan takımlarla play-off oynayacak. 

****

Galatasaray grup aşamasında E Grubu'nda mücadele edecek. Fatih Terim'in öğrencileri bu turda İtalyan ekibi Lazio, Fransız ekibi Marsilya ve Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. 

UEFA Avrupa Ligi kura çekimini canlı izlemek için buraya tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0