Canberk Kuş kimdir?


Gelecek sezon FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da yeni sezon öncesi yapılan transferler açıklanmaya başladı. Cimbom yerli rotasyonuna Aliağa Petkimspor'dan Canberk Kuş ile güçlendirdi. Galatasaray, Canberk Kuş ile 1 yıllık anlaşma sağladı. 

CANBERK KUŞ KİMDİR?

Galatasaray'ın yeni transferi Canberk Kuş kimdir? Türkiye’de Beşiktaş altyapısında geçirdiği sürenin ardından basketbol kariyerine Amerika Birleşik Devletleri’nde devam eden Canberk Kuş, ABD’nin saygın okullarından Victory Rock Prep’e gitti. Daha sonrasında kolej kariyerine Arkansas State University’de devam etti. İki sezon Arkansas State forması giyen 25 yaşındaki oyuncu 2019-20 sezonunda 9.4 sayı, 5.2 ribaund, 1.3 asist ve 1 top çalma istatistikleriyle oynadı. Profesyonel ilk kontratını geçtiğimiz sezon Aliağa Petkimspor ile imzaladı. Basketbol Süper Ligi’nde geçirdiği ilk sezonda 4 sayı, 1.9 ribaund ve 0.3 asist ortalamalarıyla oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0