Canberk Kuş resmen Galatasaray'da!


Gelecek sezon FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da yeni sezon öncesi yapılan transferler açıklanmaya başladı. Cimbom yerli rotasyonuna Aliağa Petkimspor'dan Canberk Kuş ile güçlendirdi. Galatasaray, Canberk Kuş ile 1 yıllık anlaşma sağladı. 

Önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi'nde ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ekrem Memnun ile yola devam eden, genel menajerlik görevine ise Turgay Zeytingöz'ü getiren Galatasaray kadrosunu da güçlendiriyor. Galatasaray, Aliağa Petkimspor'dan Canberk Kuş ile anlaşmaya vardı. 

CANBERK KUŞ KİMDİR?

Galatasaray'ın yeni transferi Canberk Kuş kimdir? NCAA'de Arkansas State forması giyen Canberk Kuş geçtiğimiz yıl Aliağa Petkimspor'a transfer olmuştu. 1996 doğumlu oyuncu geçen sezon Basketbol Süper Ligi'nde 3.9 sayı - 1.8 ribaund - 0.3 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0