Okben Ulubay resmen Galatasaray'da!


Yeni sezon öncesinde kadrosunda yapılanmaya giden Galatasaray yerli rotasyonu güçlendirmeye çalışmalara devam ediyor. Göksenin Köksal'ın sözleşmesini uzatan ve Ege Arar'ı kadrosuna katan Galatasaray, Okben Ulubay'ı da transfer ettiğini resmen açıkladı. 

Yeni sezonda Ekrem Memnun önderliğinde Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray geçtiğimiz sezon Aliağa Petkimspor forması giyen Okben Ulubay'ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Galatasaray, Okben Ulubay ile de 1 yıllık sözleşme imzalayacak. 

GM görevi için Turgay Zeytingöz ile anlaşan kulübümüz şube yöneticisi olarak da Kerem Tunçeri'yi göreve getirmişti. Bunun yanı sıra takım kaptanı Göksenin Köksal'ın sözleşmesini yenilemesinin yanı sıra yerli rotasyona Ege Arar'ı kadrosuna katarken Melo Trimble ve Dee Bost gibi yıldız isimleri de transfer etmişti. 

Geçtiğimiz sezonu Aliağa Petkim Spor’da tamamlayan Okben Ulubay, çıktığı 11 maçta 7.91 sayı ortalaması tutturdu. 

GALATASARAYLI OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Okben Ulubay daha önce FCN Blog'a özel verdiği röportajda "Ben doğuştan Galatasaraylıyım. Galatasaray'a kordon bağı ile bağlıyım..." ifadelerini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0