Diagne ve Feghouli'ye Terim etkisi!

Galatasaray'da sezon başında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sofiane Feghouli ve Mbaye Diagne gösterdikleri performansla dikkat çekiyor. Takımın en çok maaş kazanan isimlerinden birisi olan Cezayirli yıldız, teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından kalitesini ortaya koyarken Senegalli golcünün de hırslı hali takdir topladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray 'da yönetim değişikliğinin ardından seçimde başkanlık ipini göğüsleyen Burak Elmas, ekibiyle ekonomik bir kalkınma programı başlatmıştı. Bu doğrultuda kadroda maaş yükü fazla olan futbolcular için ayrılık planlandı. Özellikle Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli bu konuda listenin ilk 2 sırasında yer alıyordu. Geçen sezon kiralık olarak Premier Lig'de görev yapan Mbaye Diagne de bu listedeydi. Ancak devreye giren teknik direktör Fatih Terim, şimdilik bu 3'lüden 2 ismi kazanmayı başardı. Yeni sezon öncesinde 2 futbolcuyla da bir görüşme yapan Terim'in, oyuncularına özgüven yüklemesi yaptığı bildirildi.

İlk olarak UEFA Avrupa Ligi'nde oynanılan St. Johnstone karşılaşmasında, ardından da Giresunspor ile oynanan karşılaşmada Diagne ve Feghouli'yi ilk 11'de görevlendiren Terim, iki futbolcudan da istediği verimi aldı. Diagne, önceki günkü mücadelede 1 penaltı kaçırsa da attığı gol ve mücadelesiyle alkış topladı. Sofiane Feghouli de hem oyun aklı hem de hırsıyla hücum hattına güç kattı. İki oyuncusundan sezonun geri kalan bölümünde yararlanmak isteyen Terim'in yönetimle yapacağı görüşme sonrasında uygun şartlar altında Diagne ve Feghouli'nin takımda tutulmasını isteyeceği öğrenildi. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!  


FCN Blog'un kendisine has konsept programı Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Yeni bölümde gündem Marcao - Kerem kavgasının yanı sıra, Brezilyalı oyuncuya verilmesi gereken cezalar, yeni transfer Alexandru Cicaldau'nun performansı ve transfer gündemi oldu!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0