Marcao - Kerem kavgasının detayları belli oldu!

Giresun deplasmanında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'nun geleceği konusunda meraklı bekleyiş sürerken, Florya'dan gelen haberler sonrasında durum şekillenmeye başladı. Brezilyalı savunmacıya ağır bir ceza vermeye hazırlanan yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hareket edecek. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırmasıyla büyük bir şok yaşayan Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Giresun deplasmanında mücadelenin 63. dakikasında Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao kırmızı kart görüp apar topar soyunma odasına giderken, sonrasında ise takım arkadaşlarının büyük tepkisiyle karşılaştı. Yolda kimsenin konuşmadığı oyuncu, İstanbul'da da takımdan uzak tutuldu ve takım otobüsünden ayrı olarak, özel araçla evine gönderildi. 

SOYUNMA ODASINDA GERİLİM
Kerem'den yana tavır alan kaptan Arda Turan ve diğer oyuncular, Marcao'nun bu hareketine çok sinirlendi. Soyunma odasında Marcao'nun üzerine yürümek isteyen bazı oyuncuları yardımcı antrenörler güçlükle durdurdu. Brezilyalı oyuncu takımdan ayrı olarak havalimanına gönderildi. Kimse Marcao ile konuşmazken, oyuncu tek başına uçağa gitti.

DÖNÜŞ YOLCULUĞU
Uçakta yalnız başına oturan Marcao'nun kimse yüzüne bile bakmadı. Krizin büyümesinden endişe eden kulüp yetkilileri, Giresun'dan İstanbul'a dönüşte Marcao'nun takımla bir araya gelmemesi için yoğun çaba harcadı. Yardımcı antrenör Necati Ateş ve idari direktör yardımcısı Hakan Balta dönüş yolunda sık sık oyuncuların yanına gidip sakinleştirici konuşmalar yaptı. İstanbul'a varıldığında da takım otobüsüne alınmadı ve kendisi için ayarlanan özel araçla havalimanından ayrıldı.

METİN OKTAY TESİSLERİ
Takım arkadaşlarıyla arasına mesafe koyulması istenen oyuncunun dün Florya'da yapılan antrenmana da katılmasına izin verilmedi. Kerem'e saldırısı sonrasında takım içinde kimse Marcao ile konuşmama kararı aldı. 25 yaşındaki Brezilyalı savunmacı için takım arkadaşları "Kerem'e yaptığı bu hareketi affetmiyoruz! Bedelini ödemeli.." görüşünü paylaşarak topu teknik heyete attı. Deneyimli teknik adam, "Kerem bizim kıymetlimiz" diyerek oyuncusuna sahip çıkarken, verilecek cezaya da direkt dahli olacak.

KAVGANIN SEBEBİ: SEN KİMSİN?
Kavganın Marcao cephesinde ise "sus" işaretinin patlama noktası olduğu öğrenildi. Muslera ve Arda'nın ardından takımda 3. kaptan olan Marcao'nun, saha içinde iki kez yerine geçmesi için uyardığı Kerem'in kendisine el-kol hareketi yapması ve son olarak da "sus" işareti yapmasına sinirlendiği ve "Sen kaptan mısın bana sus diyorsun" diye bağırarak saldırıya geçtiği ortaya çıktı.

CEZASI BELLİ OLDU
Galatasaray'da disiplin talimatı gereğince savunması istenilen Marcao'nun cezası belli oldu. Kadro dışı bırakılacak Brezilyalı stopere ayrıca 120 bin € para cezası verilecek. FIFA'nın talimatı gereğince bir oyuncuya garanti ücretinin yüzde 10'u kadar ceza kesilebiliyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  


FCN Blog'un kendisine has konsept programı Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Yeni bölümde gündem Marcao - Kerem kavgasının yanı sıra, Brezilyalı oyuncuya verilmesi gereken cezalar, yeni transfer Alexandru Cicaldau'nun performansı ve transfer gündemi oldu!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0