Galatasaray, Kerry Blackshear ile imza aşamasında!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray erkek basketbol takımı, kadrosuna bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Daha önce yabancı rotasyonuna David Kravish, Dee Bost, Melo Trimble takviyelerini yapan Yenilmez Armada, dört numara pozisyonu için de Kerry Blackshear'e imza attırmak üzere.. 

Total Basket'te yer alan haberlere göre; Galatasaray erkek basketbol takımı geçtiğimiz sezon İsrail Ligi ekiplerinden Galil Gilboa forması giyen Kerry Blackshear ile anlaşmak üzere.. Oyuncuyla sözleşme şartlarında anlaşan kulübümüzün prosedürlerinin ardından transferi resmi olarak duyuracak. 4 numaralı pozisyonda görev yapan 24 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun sezon genelinde toplamda 31 maçta 28.8 dakika süre alırken, 15 sayı - 7.9 ribaund ortalamalarıyla maç başı 20 verimlilik puanıyla mücadele etti. 

Florida doğumlu olan ve beş sezonluk NCCA kariyerinde daha önce Virginia Tech ve Florida formalarını terleten Birleşik Amerikalı oyuncu, geçtiğimiz sezon Israel Winner League takımlarından Gilboa Galil’e transfer olarak profesyonel kariyerine ilk adımlarını atmıştı. Summer League'de şu sıralar Minnessota Timberwolves formasıyla mücadele eden 2.08 boyundaki dört numara sadece 2 maçta şans buldu. 

👀 Galatasaray erkek basketbol takımının anlaşmaya vardığı iddia edilen Kerry Blackshear'in saha içi performansını hep birlikte izliyoruz..



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0