Marcao kadro dışı bırakıldı!

Süper Lig'in ilk maçında Giresun deplasmanında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saha içerisinde saldıran Marcao için yönetim resmi açıklama yayınladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada Brezilyalı oyuncunun kadro dışı bırakıldığı açıklanırken, disiplin sürecinin yürütüldüğü belirtildi. 

Kulüpten yapılan resmi açıklamada "Galatasaray Yönetim Kurulu olarak, oyuncumuz Marcos do Nascimento Teixeira’nın tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararını almış bulunmaktayız. 2021-2022 sezonu profesyonel futbol disiplin yönetmeliği uyarınca oyuncumuzun savunması alındıktan sonra nihai olarak idari ve mali ceza oyuncumuza tebliğ edilecektir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur." ifadelerine yer verildi. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!  


FCN Blog'un kendisine has konsept programı Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Yeni bölümde gündem Marcao - Kerem kavgasının yanı sıra, Brezilyalı oyuncuya verilmesi gereken cezalar, yeni transfer Alexandru Cicaldau'nun performansı ve transfer gündemi oldu!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0