Eski aşk alevlendi!

Yeni sezonda kadrosunu gençleştirmek ve aynı zamanda güçlendirmek isteyen Galatasaray'da tanıdık bir isim gündeme geldi. Teknik direktör Fatih Terim kanat rotasyonuna bir ekleme yapmak isterken, geçtiğimiz sezon çok uzun süre gündemde yer alan Kamil Jozwiak için iddialar yeniden güçlendi.

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray geçtiğimiz sezon Lech Poznan'dan transfer etmek istediği ancak FFP kriterlerinden dolayı renklerine bağlayamadığı Kamil Jozwiak için yeniden devreye girdi. Eylül 2020'de Derby County'nin 4.3 milyon euro ödeyerek aldığı Polonyalı kanat oyuncusu için temaslarda bulunan sarı kırmızılılar bu transferi sonlandırmak istiyor.  Derby County menajeri Wayne Rooney'den izin çıkması durumunda bu transferin kısa sürede noktalanması bekleniyor.

Derby County'de 43 maçta oynayarak 1 gol ve 3 asist katkısı veren Kamil Jozwiak'ı uzun süredir takip eden Galatasaray'ın scout ekibi de bu transfere onay verdi.

***

Sportcell'de yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi Polonyalı oyuncunun bonservisi için İngiliz ekibine 4.1 milyon Euro teklif etti. Derby'nin talebi ise 5.5 milyon Euro olduğu iddia edilirken, kulüpler arasında görüşmelerin devam edeceği belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0