Sorin Cartu: Cicaldau için Galatasaray büyük bir şans..

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı ilk yabancı oyuncu olan Alexandru Cicaldau eski kulübünde Konferans Ligi'nde forma giymesi nedeniyle şimdilik görücüye çıkamasa da, Rumen oyuncu geri sayıma geçti. Fatih Terim'in görev vermesi halinde Süper Lig'in ilk maçında forma giyebilecek olan Cicaldau'yu eski kulübünün başkanı Sorin Cartu hem potansiyel hem de saha içi özellik olarak anlattı.

Rumen basınına açıklamalarda bulunan Craiova başkanı Sorin Cartu, 24 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'da kendisini geliştirerek Avrupa'da başka kulüplere gitmesi gerektiğini belirtti. Cartu yaptığı açıklamada "Cicaldau kendini geliştirdi ve bizim için de teklif edilen bedel çok iyiydi. O iyi bir oyuncu, kaliteli bir futbolcu, kendini göstermeli. Buralara şans eseri gelmedi. Öne çıkan bazı özellikleri var ve Galatasaray'da da bunları göstermeli. Galatasaray'ı bir sıçrama tahtası olarak görmeli ve bize gelirken Vitorul'dan ayrıldığı gibi zamanı gelince ayrılmalı. Burada gelişti ve Galatasaray'a sıçradı. Kesinlikle kalitesi var, Galatasaray'ın ötesine de gidebilir. Rumen futbolcular için Galatasaray her zaman bir sıçrama tahtası olmuştur. Ilie, Filipescu gibi oyuncuları hatırlıyoruz, hepsi Galatasaray'dan sonra yükselişe geçti. Bu yönde düşünmeli ve Galatasaray tecrübesini değerlendirmeli.." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'ımızın yeni transferi Alexandru Cicaldau'yu yakından tanıyalım! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0