Jozwiak için Derby Country'den açıklama!

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz uzun süre gündeminde yer alan ancak transferi gerçekleşmeyen Kamil Jozwiak için iddialar yeniden yükseldi. Polonyalı oyuncunun formasını giydiği Championship ekibi Derby Country'den ayrılacağına yönelik iddialar sonrasında Galatasaray ile adı tekrardan anılmaya başlarken, İngiliz ekibinden resmi açıklama geldi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen Kamil Jozwiak için kulübü Derbi County'nin teknik direktörü Wayne Rooney'den açıklama geldi. İngiliz teknik adam, oyuncusunun ayrılığını istemediğini kaydederken "Takımdan oyuncuların ayrılmasına izin veremeyiz. Dürüst olmak gerekirse Galatasaray'ın Kamil ile ilgilendiğini ilk kez duydum. Bizim transferlere ihtiyacımız var, oyuncuların ayrılmasına değil" ifadelerini kullandı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0