Orta sahaya son aday Veiga!

Aytaç, Berkan ve Cicaldau transferlerinin yanı sıra orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Teknik direktör Fatih Terim ekibiyle yaptığı toplantıların ardından Palmeiras forması giyen Raphael Veiga'nın adını yönetime bildirdi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda orta sahaya mutlak bir takviye isterken, Sarı-Kırmızılı kulüp rotasını Brezilya'ya kırdı. Scout ekibinin raporları doğrultusunda istediği profildeki isimlerin listesini yönetime ileten deneyimli teknik adamın listesinde Palmeiras forması giyen Raphael Veiga'nın olduğu öğrenildi. 

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Felipe Melo'yla birlikte aynı takımda forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için yapılan ilk görüşmede kulübünün 6 milyon Euro talep ettiği öğrenilirken, oyuncu da yıllık 1 milyon Euro talep ediyor. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Veiga'nın da Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken, kulüpler arasındaki görüşmeler devam ediyor. 

Coritiba altyapısından yetişen ve 2016 yılında Palmeiras'a transfer olan Raphael Veiga'nın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Brezilyalı orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon 32 maçta 9 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0