Fatih Terim: Daha iyi olacağız..

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunun rövanşında St. Johnstone'u deplasmanda 4-2 mağlup ederek play-off turuna yükselen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Takımının iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirten Terim, genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu'nun performansından son derece memnun olduğunu belirtirken hafta içerisinde de Sofiane Feghouli ile özel bir görüşme gerçekleştirdiğini aktardı. 

DAHA İYİ OLACAĞIZ
Oyuncularımız turu geçmeyi kafasına koymuştu. O zaman Galatasaray daha çok zevk veriyor. Rakip çok kaliteli oyunculardan kurulu değil ama mesele turu geçmek. Mesele moral. Bugünden memnunum. Daha da iyi olacağız.

BU SEVİYEDE ELENMİŞLİĞİMİZ VAR
Buradan 4,5 saat uçacağız. Kolay değil. 20-25 derece farklılık yaşıyoruz. Adapte olmak kolay değil. Kolay goller yiyoruz. Daha dikkatli olmalıyız. Takımımızın kalitesi daha önce ama yaşadığımız bazı sıkıntılar, buradaki maçın daha kritik olmasını maalesef sağladı. Tarihte de bazı şeyler var ki insanın ders alması gerekiyor. Bu seviyede birçok takımımızın elenmişliği vardı, biz de dahil.

BÖYLE BİR MORALE İHTİYACIMIZ VARDI
Aramızdan ayrılacak ve aramıza katılacak arkadaşlarımız olacak. Rakip bizimle aynı seviyede değildi kabul edelim ki. Biz kendi futbolumuzu ortaya koyunca çok gol pozisyonu yakaladığımız ve bayağı gol attığımız bir maç oldu. Böyle bir morale ihtiyacımız vardı.

DEMEK Kİ FEGHOULİ İLE KONUŞMAMIZ GEREKİYORMUŞ
Demek ki Feghouli ile biraz konuşmamız gerekiyormuş. Uzun zaman sonra bir sohbetimiz oldu. Feghouli'yi kazanırsak kazanmaya çalışacağız. İstediğimiz Feghouli olursa sevinirim. Performansını daha da yukarı çıkarması lazım.

BÖYLE BİR KEREM...
Böyle bir Kerem bizi çok sevindiriyor. Muhakkak ki hatası olacak, zaman zaman iniş çıkış olacak. Ben ona güveniyorum. Her geçen gün rakip için tehlikeli bir hal alıyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0