Gedson için 5 peşin, 6'sı taksit!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesinde ilk sırada yer alan Gedson Fernandes için yönetim harekete geçti. Portekizli oyuncuyu ilk etapta kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılılar aldığı cevap sonrasında 22 yaşındaki orta sahayı bonservisiyle almaya çalışacak. Oyuncusu için 10 milyon Euro üzerinde teklifler bekleyen Benfica'ya da yarısı peşin olmak üzere 3 yıllık vadeli teklif sunulacak! 

Sporx'te yer alan habere göre; Gedson Fernandes transferi için tüm kozlarını oynayan Galatasaray, Benfica'ya yeni bir teklif sunma kararı aldı. Portekizli oyuncuyu kiralamak istemeyen ve 11 milyon euroluk bonservis bedeli talep eden Benfica ile bu hafta bir kez daha masaya oturacak olan Galatasaray Yönetimi, peşin ve taksitli ödeme sistemini devreye sokacak. 11 milyon euro bonservis bedeli talep edilen Gedson Fernandes için 5 milyon euro peşin ve 6 milyon euroyu da eşit halde 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarının Haziran aylarında ödemek isteyen Galatasaray, bu teklifini Benfica'ya kabul ettirmeye çalışacak.

BENFICA BONUS İSTİYOR

Gedson Fernandes'in transferi için 11 milyon euroluk bonservis bedelinin yanı sıra bir sonraki satıştan pay ve performans primleri de talep eden Benfica, Galatasaray'ın lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ne katılımından da ayrıca bir bonus istiyor. Gedson Fernandes için yeni şartlardan transfer pazarlıklarına başlama kararı alan Galatasaray, son ana kadar Portekizli futbolcunun da yeniden sarı-kırmızılı formayı giymek istemesini fırsata çevirecek.

Gedson Fernandes ile de yıllık 1.7 milyon euroluk garanti maaş ücreti üzerinden anlaşan Galatasaray Yönetimi'nin 4 yıllık sözleşme sürecinde bu transfer sürecinde kasasından çıkacak olan para 18 milyon euro olacak.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0