Oğulcan Çağlayan konusunda Rizespor'dan açıklama!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Oğulcan Çağlayan konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçen sezon Rizespor'un başvurusu üzerinde TFF'nin verdiği ceza doğrultusunda bu sezon lisans alamayan tecrübeli oyuncunun yaşadığı kriz hakkında Çaykur Rizespor sözcüsü Selim Selimoğlu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da bugün Özgür Sancar'ın konuğu olan Selim Selimoğlu, federasyonun verdiği ceza sonrasında yaşanan süreç sonrasında Galatasaray ile anlaşmaya hazır olduklarını açıkladı. Selimoğlu yaptığı açıklamada "Başkanlar (Burak Elmas ve Tahir Kıran) kendi arasında bu konuyu konuştular. Biz hiçbir futbolcunun yolunun kapanmasını istemeyiz. Kim olursa olsun. Bence Türk futbolunda bu tür şeyler örnek olmalı. Başkanımızın olaya bakış açısı bu.. Galatasaray’ın anlaşmak istediği her ortamda aynı şekilde anlaşırız. Şu anda kendi içlerinde birtakım detayda netleşemediler. O konuda kolaylık olması açısından futbolcu takasını kabul ettik. Onların teklifiydi. Sonuçta Rizespor’un da alacağı var. Rizespor’un alacağını hiçbir kulübe hibe etme hakkımız yok. Rizespor’un hakkını savunmak zorundayız. Krizi çözmek için elimizden geleni yapıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0