Savunmaya yerli takviyesi gündemde!

Marcao'nun yanına Victor Nelsson hamlesini yapan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim savunmaya yerli bir alternatif daha istiyor. Sezon başında Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılarda, üçüncü stoper konumuna düşen Christian Luyindama'nın satılma ihtimaline karşılık yerli isimler öne çıkmaya başladı. Listenin ilk sıralarında Konyaspor forması giyen Abdülkerim Bardakçı ve Gençlerbirliği altyapısından yetişen Arda Kızıldağ var.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıktan sonra bir türlü eski günlerine dönemeyen Luyindama'nın satılmasına sıcak bakıyor. Kongolu oyuncuyu ilk 11'de düşünmeyen Terim, bu bölgeye Marcao'nun yanına hızlı bir stoper alınmasını istemiş ve 7 milyon Euro karşılığında Victor Nelsson takıma katılmıştı. Luyindama'nın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık Galatasaray cephesinde de stoper çalışmaları sürüyor. Göztepe'den bedelsiz şekilde ayrılan Alpaslan'ı bu bölgeye transfer eden Galatasaray yerli rotasyonunu artırmak için Konya'dan Abdülkerim Bardakçı ve Gençlerbirliği'nden Arda Kızıldağ için de girişimlerini sürdürüyor.

ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEDE

Abdülkerim bir süre önce de gündeme gelmiş, ancak resmi adım atılmamıştı. Sarı-Kırmızılılar kulüpleriyle sözleşmeleri önümüzdeki sezon sona erecek iki oyuncuyu makul bonservis bedeliyle takıma kazandırmak istiyor. İki isimden birini alarak Alpaslan ile birlikte defanstaki yerli rotasyonunun da güçlendirilmesi hedeflenirken, transferin kısa sürede neticelendirilmesi planlanıyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0