Fatih Terim'den genç oyuncular hakkında açıklama..

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunda Randers FK ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oğulcan Çağlayan'ın lisans sorununun çözüldüğünü açıklayan Terim, genç oyuncular Ali Yavuz Kol - Yunus Akgün ve Atalay Babacan hakkında da fikirlerini belirtti. 

ALİ YAVUZ İÇİN ÖNCELİĞİMİZ VAR
Oğulcan konusunu biliyorsunuz, ben de bir basın toplantısında Tahir Kıran başkanla anlaşırız demiştim. Sağolsun başkanlar konuştular, anlaştılar. Görüyorum ki, bazı açıklamalara ihtiyaç var. Özellikle yetkili ağızdan.. Şimdi biz "1 tane genç alıyoruz, 3 tane genç veriyoruz." gibi bir durum olmasın. Öncelikle bu arkadaşlarımızı verme sebebim, oynamaları. Ali Yavuz'u bonservisiyle veriyoruz ama geri alma opsiyonu bellidir ve ilk alacak takım Galatasaray'dır.

YUNUS'A OYNAMA ZORUNLULUĞU
Kiralık olarak giden Yunus ve Atalay. İkisi de bizim Ali Yavuz gibi evladımızdır. Yunus geçen sene Adana Demirspor'da önemli işler yaptı, bu sene yine oynamasını istediğimiz ve hatta 20 maç barajı koyduğumuz ender oyuncularımızdan bir tanesidir. Sezon sonunda bize döndüğünde eğer yeniden kiralamak istersek Rizespor'un "yeniden kiralama" önceliği bulunuyor. Yunus bizim oyuncumuzdur.

ATALAY'DAN VAZGEÇMEYECEĞİM
Atalay'ı zaten bonservisle vermeyeceğimi söylemiştim. Çünkü ondan değişik mevkide, değişik bir şey ortaya koymayı düşünüyorum açıkçası..
Onun da oynamasını istedim. Geçen sene Adanaspor'a gidip gelmesi onun için çok iyi olmuştu. Niye bunları anlatıyorum? Verdiğimiz bütün kiralık oyuncuları takip eden bir antrenör grubumuz, departmanımız var. Her performansını rapor eden, bize getiren ve gidip seyreden, onları izleyen ve sonunda bize "Bir sene daha kiralık verilmesinde fayda var." - "Artık takıma girebilir." yada "Tamamen gidebilir." diye bir rapor veren departmanımız var. Rizespor'a inşallah faydalı olurlar. Rizespor kulübü de onları eğiterek bizlere çok faydalı olacaktır, iki taraf kazanacaktır inşallah. Bu kadar genç oyuncu almayı ön plana almışken, bizim ocağımızdan yetişen ve hele bir şeyler bekliyorsak onlardan vazgeçtiğimizi kimse düşünmesin. Orada da başarılı olacaklardır, olmaları da gerekiyor. Biz olaya böyle bakıyoruz, bilinmesini isterim. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0