Galatasaray'da iki ayrılık birden!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da diğer taraftan da takımdan ayrılması beklenen isimlerle ilgili gelişmeler yaşanıyor. Uzun bir süredir Süper Lig'den talipleri olan Jesse Sekidika rotasını Belçika'ya kırarken, genç golcü Ali Yavuz Kol da kiralık olarak takımdan ayrıldı. 

Kulüpten yapılan resmi açıklamada Jesse Sekidika için "Jesse Tamunobaraboye Sekidika'nın bir senelik geçici transferi konusunda Oud-Heverlee Leuven kulübü ile anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri kullanılırken, transfere dair mali detaylar açıklanmadı. Ancak gelen haberlere göre Belçika kulübüyle yapılan protokolde Nijeryalı oyuncunun 25 maça çıkması halinde 1.250 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu yer alıyor. Kiralama ücreti olarak 250bin Euro ödenen Sekidika'nın maaşının tamamını da OH Leuven kulübünün ödeyeceği biliniyor. 

Oğulcan Çağlayan davasının ihtilafla kapanması için bonservisiyle Çaykur Rizespor'a verilmesi planlanan ancak daha sonra yaşanan anlaşmazlık nedeniyle transferi iptal olan Ali Yavuz Kol’un da yeni kulübü belli oldu. Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısını A takımda rotasyonda geçiren ve ikinci yarı Denizlispor'a kiralanan 20 yaşındaki forvet için kulüpten yapılan açıklamada "Ali Yavuz Kol’un bir senelik geçici transferi konusunda Ankara Keçiörengücü Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri kullanılırken, sözleşme detaylarına ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0