STSL | Milli ara öncesi Kasımpaşa deplasmanı!


Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan Galatasaray, ligin 3. haftasında Kasımpaşa'nın konuğu oluyor. Milli ara öncesinde son sınavına çıkacak olan Cimbom karşılaşmayı kazanarak 3'te 3 yapmak istiyor. Kasımpaşa Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadele 19.15'te başlayacakken maçı Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma öncesinde iki takım öncesi bilgiler ve istatistikler şu şekilde...

OLIMPIU MORUTAN SAHNEYE ÇIKIYOR

Galatasaray'da transfer döneminde Steau Bükreş'ten transfer edilen Olimpiu Morutan, Kasımpaşa karşısında sahneye çıkıyor. Jesse Sekidika'nın takımdan ayrılmasıyla birlikte Morutan'ın lisansı çıkartıldı. Galatasaray'da 21 numaralı formayı giyeceği açıklanan Morutan, Fatih Terim'in şans vermesi halinde Kasımpaşa deplasmanında oynayabilecek ve sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıkacak. 

CİMBOM SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR 

Süper Lig’e iki maçta iki galibiyetle başlayan takımımız, Kasımpaşa karşısında kazanma serisini sürdürme parolasıyla sahaya çıkacak. Çıktığı son 6 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, bu sezon oynadığı 8 resmi müsabakada 14 kez fileleri havalandırdı. Bu maçlarda savunmada görev yapan oyuncular üç gol ve üç asist üretti. Sacha Boey ve Christian Luyindama’nın ardından Patrick van Aanholt, Randers karşısında gol bulurken Ömer Bayram iki, Emre Taşdemir ise bir asist yaptı.  

Kasımpaşa ise ligin ilk iki haftasında namağlup yoluna devam ediyor. İlk hafta deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kalan İstanbul ekibi, ertesi hafta evinde konuk ettiği Giresunspor’u 2-0 mağlup etti. 

ÜSTÜNLÜK AÇIK ARA GALATASARAY'DA

Galatasaray ve Kasımpaşa son olarak sezon öncesi hazırlıkları kapsamında oynanan müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçı takımımız 4-2 kazandı. İki takım şimdiye dek 75 kez rakip olarak sahaya çıktı. Bu maçların 58’inde Galatasaray, 6’sında Kasımpaşa galip geldi. 11 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Kasımpaşa’nın evinde oynanan 36 maçta Galatasaray 26 galibiyet aldı. Üç karşılaşmada rakip takım galip gelirken kalan 7 maç berabere bitti. 

GALATASARAY GERİYE DÜŞTÜĞÜ 5 MAÇIN 3'ÜNÜ KAYBETMEDİ

Geçtiğimiz sezon geriye düştüğü maçlardan sadece ligin son haftalarına doğru oynanan Göztepe ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarını çevirip kazanabilen Galatasaray, bu sezon ise şu ana kadar geriye düştüğü 5 maçın 3'ünü kaybetmedi. Geriye düştüğü maçlarda sadece PSV'ye karşı varlık gösteremeyen Galatasaray, St. Johstone karşısında geriye düşmesine rağmen 10 kişiyle skoru eşitlerken, ligde Hatayspor'u, Avrupa'da ise Randers'ı 1-0'dan dönerek 2-1 yenmeyi başardı. Galatasaray bu alanda şimdiden geçen sezonu yakalamış oldu. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0