Halil Dervişoğlu için anlaşma yakın!

Son olarak Morutan'ı da kadrosuna katarak bu sezon gençleşme operasyonunu yürütmeye devam eden Galatasaray'da gündemin ilk sırasında Halil Dervişoğlu var. Yaz döneminden beri 21 yaşındaki forvetin transferini bitirmeye çalışan yönetim Brentford ile bonservis pazarlığında anlaşmaya çok yakın.. Halil de gönlü yeniden Florya'da olmak! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, transferi için aylardır yoğun mesai harcadığı Halil Dervişoğlu görüşmelerinde büyük mesafe katetti. Sarı-Kırmızılı idareciler genç oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İngiliz ekibi Brentford'la yaptığı pazarlıklarda 3 senede ödeme koşuluyla 6 milyon Euro'ya kadar çıktı. Taraflar arasındaki makas iyice daralırken, görüşmelerin başından bu yana teknik direktör Fatih Terim'le temas halinde olan Halil'in de devreye gireceği kaydedildi.

Brentford'daki kalabalık oyuncu havuzunda forma bulması zor gözüken ve Galatasaray'la anlaşan 21 yaşındaki forvetin, Aslan'a transferi için yönetimden kolaylık isteyeceği öğrenildi. Terim'in de son olarak yaptığı görüşmede başkan Burak Elmas ve ekibinden bu transfer için tüm şartların zorlanmasını istediği gelen haberler arasında..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0