Marcao'ya iki teklif birden!

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile saha içerisinde kavga eden ve kadro dışı kalan Marcao için transferin son haftasında hareketli günler yaşanıyor. Takımdan ayrı çalışan Brezilyalı oyuncu için İtalyan ekibi Napoli'nin yanı sıra Rus temsilcisi Krasnodar'dan da teklif geldi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Giresunspor maçında Kerem ile saha içerisinde kavga eden ve PFDK'dan 8 maç ceza almasının yanı sıra kadro dışı bırakılan Marcao için Galatasaray'a iki teklif birden geldi. Brezilyalı stoper için Galatasaray'ın kapısını ilk çalan kulüp Napoli oldu. İtalyan ekibi yaptığı ilk teklifte 1.5 milyon Euro kiralama ve 12.5 milyon Euro satın alma opsiyonu önerdi. Ancak Galatasaray satın alma opsiyonunun zorunlu olmamasından dolayı bu teklif reddedildi. Yaşanan bu gelişmenin ardından Napoli'nin yeni bir teklif yapması gündemde yer alırken Rus ekibi Krasnodar'ın da devreye girdiği ortaya çıktı. Marcao'nun transferi için Krasnodar kulübü 8 milyon Euro önerdi. Galatasaray yönetiminin Marcao'dan beklentisinin 13-15 milyon Euro olduğunu belirttiği görüşmede, iki takım yetkilileri bir kez daha görüşme kararı aldı. 

2019 yılında Chaves'ten transfer edilen ve bonservisine 4 milyon Euro ödenen Brezilyalı savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesini uzatmıştı. 2024 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Marcao, bugüne kadar 107 maçta forma giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0