İrfan Can için resmi teklif yapıldı!

Fernando Muslera'nın arkasına potansiyel vaadeden yerli bir kaleci transfer etmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesinde Göztepe'nin genç kalecisi İrfan Can Eğribayat var. Adanaspor döneminden beri genç oyuncuyu takip eden Terim'in, uygun şartlar olması halinde 22 yaşındaki kalecinin transferini istediği iddia edildi. 

Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği İrfan Can'ın bonservisi için Göztepe'ye resmi teklifini yaptı. Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın bizzat Göztepe başkanı Mehmet Sepil'le yaptığı görüşmede tecrübeli kaleci Fatih Öztürk ve kanat oyuncusu Jesse Sekidika'nın yanı sıra bir miktar da para önerdi. Galatasaray'dan gelen bu teklifini ilk etapta geri çevirmeyen başkan Sepil düşünmek için süre isterken, teknik direktör Ünal Karaman'a da danışacak. İrfan Can'ı bu sezon elde tutmayı planlayan İzmir temsilcisinin bu teklif sonrası nasıl karar vereceği merak konusu oldu.

İrfan Can, geçen sezon TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'dan transfer olmuş ve gösterdiği performans sonrasında 1 numaralı formayı kapmıştı.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0