Ozornwafor kiralık olarak Charleroi'de..

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir süredir beklenen ayrılıklar gerçekleşmeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda düşünmediği Nijeryalı savunma oyuncusu James Ozornwafor sezon sonuna kadar kiralık olarak Belçika Ligi takımlarından Charleroi'ye gönderildi.

Kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Valentine James Ozornwafor'un bir senelik geçici transferi için Charleroi ile anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verilirken, Nijeryalı savunmacının ayrılmasının ardından Danimarkalı yeni transferimiz Victor Nelsson'un lisansının çıkması bekleniyor. 

Galatasaray ile 2023 yılına kadar sözleşmesi olan Ozornwafor, daha önce İspanyol ekibi Almeira'da kiralık olarak forma giydi. Burada sadece 5 maçta 334 dakika şans bulan Nijeryalı oyuncu, geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da geçirdi. Ligin ilk yarısında lisansı çıkartılmayan, ikinci yarıda takım kadrosuna dahil edilen Ozornwafor sadece 8 dakika şans bulurken, sezon boyunca da maç kadrosunda yer aldı. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0