Luyindama'ya yeni sözleşme!

Geçtiğimiz sezon yaşadığı çapraz bağ sakatlığı sonrasında bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen ve teknik direktör Fatih Terim'in planlarında yer almayan Luyindama için karar değişti. Kongolu savunmacıya arzu edilen tekliflerin gelmemesinin yanı sıra Marcao'nun da kadro dışı kalmasıyla birlikte sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da satılması gündemde olan Christian Luyindama için flaş bir gelişme yaşandı. Marcao'nun disiplinsiz tavırları nedeniyle uzun bir süre takımdan uzak kalması beklenirken, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kongolu savunmacıyla bir süredir devam eden yeni sözleşme görüşmeleri tamamlandı. Bu sezon satılması beklenen Luyindama'nın maaşında ufak bir zam yapmaya ve 1.2 milyon Euro'ya çekmeye hazırlanan Galatasaray yönetimi, tecrübeli savunmacıya da 3 yıllık sözleşme önerdi. 

Marcao'nun kadro dışı kalması sonrasında Luyindama'yı ilk 11'de kullanmaya hazırlanan teknik direktör Fatih Terim, oyuncusu hakkındaki fikrini de değiştirdi. Sezona oldukça kötü bir giriş yapan ve formsuz olan Luyindama son dönemde kendisini toparlarken, hem antrenman hem de maç performansını da yukarıya taşımayı başardı. Moral motivasyonu yükselen Luyindama, Florya'da yaptığı ekstra çalışmalarla son 2 haftadır teknik heyetin takdirini kazanmış durumda.

Taraflar arasında yeni sözleşme konusunda büyük oranda anlaşma sağlanırken, Luyindama'nın yeni sözleşmesinin duyurusunun kısa zamanda gerçekleşmesi bekleniyor. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0