Mostafa Mohamed için Marsilya'nın ilgisi var!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı ve Türkiye'deki kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Mostafa Mohamed için Fransız ekipleri yeniden devreye girdi. Düşen performansı nedeniyle geleceği belirsizleşen Mohamed için son olarak Fransa Ligi'nin son şampiyonu Lille'nin yanı sıra Marsilya'nın devrede olduğu iddia edildi. 

France Football ve Marsilya yerel gazetesi Le Phoceen'in haberlerine göre; geçtiğimiz ara transfer döneminde Galatasaray ile yarışa giren Saint-Etienne'in ardından şimdi farklı Fransız ekiplerinin de oyuncuyla ilgilendiklerini belirtti. Bu yaz Fransa'da yeniden transfer piyasasına girdiği aktarılan Mostafa Mohamed ile son şampiyon Lille ve golcü takviyesi yapmayı planlayan Marsilya ilgileniyor. Dario Benedetto'nun geçtiğimiz hafta İspanyol ekibi Elche'ye gönderilmesi sonrasında forvet hattında sadece Arkadiusz Milik'e sahip olan ancak yıldız oyuncunun da en erken Eylül sonuna kadar sürecek sakatlığı nedeniyle en az 1 forvet daha kadrosuna katmak isteyen Marsilya yönetimi, Mustafa Muhammed'i transfer listesinin ilk sırasına yazdı.

Teknik direktör Fatih Terim'in zaman zaman basın toplantılarında form düşüklüğünden dolayı eleştirdiği Mısırlı golcü için Marsilya ekibinin harekete geçti ve Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Fransız basınındaki haberlerde Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiraladığı Mustafa içinse 'al-sat' formülü üzerinden konuşuldu. Galatasaray'ın satmaya yanaşması halinde 4 milyon dolarlık opsiyonu kullanabileceği ve ardından Mısırlı golcüyü Marsilya'ya satabileceği vurgulandı.

Haber içeriğinde Marsilya başkanı Pablo Longoria, bu transfer için Galatasaray ile temasa geçtiği iddia edildi. Marsilya'nın teklifi veya Galatasaray'ın talebine dair bir detay yer almadı.


Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0