Köksal Ünlü: Marcao hakkında bugün kararı açıklarız..

Süper Lig'in ilk haftasında Giresun deplasmanından 3 puanla ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da geceye damgasını vuran olay Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan kavga oldu. Brezilyalı oyuncu takım arkadaşına saldırması sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Galatasaray yönetim kurulu üyesi Köksal Ünlü konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Fatih Hoca'nın söylediği gibi ben de böyle bir şey görmedim. Dün gece yaşanan talihsiz olaydan sonra başkan ve Fatih Hoca bir araya geldiler, hemen maçın ardından.. Önce bir durum değerlendirilmesi yapıldı. Kabul edilebilecek bir şey değil, bu işin mağduru Kerem'dir. Öte yandan bu boyutta olmaması gereken şeyler maalesef sahada olabiliyor. Bu bir idari karar gerektirir. Teknik heyet, sadece dünkü olayla ilgili değil geneliyle ilgili kapsamlı bir rapor hazırlıyor. Bugün içerisinde bizlere iletecekler. Bizler yargıç değiliz, bu da adli bir dava değil ama idari bir ceza söz konusu olacak. Kamuoyu müsterih olsun ki, mutlaka yapılan işle ilgili bir cezai yaptırım uygulanacaktır. İdari kararı vermeden önce teknik heyetin bize detaylı bilgi vermesini istedik. Sanıyorum öğle saatlerinde, bir kaç saat içerisinde rapor bize ulaşır. Ondan sonrasında görüşüp, kamuoyuna bununla ilgili bilgi vereceğiz. %99 bugün bir karar çıkacaktır, çıkması da lazım. Böyle şeyler hiç birimizin görmediği, alışık olmadığı bir şey. Öte yandan bu bir öfke patlaması, bir birikim olabilir. Adrenalinin tetiklediği bir kontrolsüzlük olabilir ama ne olursa olsun, sonuçta olmaması gereken bir şey. Bununla ilgili idari bir yaptırım mutlaka uygulanacaktır. Büyük olasılıkla bugün içerisinde karar verilir ve kamuoyuna duyururuz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0