Merve Aydin resmen Galatasaray’da!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray kadın basketbol takımı yerli oyuncu rotasyonuna bir takviye daha gerçekleştirdi. Daha önce kadrosundaki transfer çalışmalarını tamamlayan Sarayın Sultanları, son olarak Nissan Al-Qazeres Extremadura takımında forma giyen milli oyuncu Merve Aydin ile sözleşme imzaladı. 

10 Mart 1994 yılında Mersin'de doğan Merve Aydin, basketbol kariyerine Mersin BŞB altyapısında başladı. Kısa rotasyonda görev yapan oyuncu İstanbul Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi ve Hatay BŞB takımlarında forma giydikten sonra 2019-20 sezonunda Fransa temsilcisi Nantes Reze Basket takımında görev yaptı. Bir sezonluk Fransa macerasının ardından 2020-21 sezonunda ise İspanya’da Nissan Al-Qazeres Extremadura takımında forma giyen Merve, son olarak kulübüyle sözleşmesini feshettikten sonra TV8'de yayınlanan Survivor programına yarışmacı olarak katıldı. 

Kariyerinde daha önce 2 kez Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu ile 2 kez U20 Avrupa Şampiyonasında bronz madalya kazanan Merve Aydin'e hoş geldin der, formamız altında başarılı bir sezon geçirmesini temenni ederiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0