Mohamed için yeniden Fransızların ilgisi var!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a kiralık olarak katılan ve gösterdiği performansla alkış alan Mostafa Mohamed, yeni sezona istediği gibi giremedi. Beklentilerin altında kalan Mısırlı golcü için Fransız ekiplerinin ilgisi devam ederken, transfer döneminin bitimine kısa bir süre sürpriz bir iddia gündeme geldi. 

Fransız basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray'da bu sezon performansıyla formasını Mbaye Diagne'ye kaptıran Mısırlı golcü oyuncu Mostafa Mohamed için transferin son gününde flaş bir gelişme yaşanması söz konusu olabilir. Fransız ekibi Saint-Etienne'in de kadrosuna katmak istediği Mısırlı golcü için bir başka Fransız takımı daha devreye girdi. France Football muhabiri Nabil Djellit'in son olarak paylaştığı haberde Ligue 1 ekibi Bordeaux'nun Mostafa Mohamed için bir miktar para ve oyuncu takası teklifinde bulunduğunu yazdı. Görüşmelerin sürdüğünü belirten Fransız muhabir, Bordeaux'un, 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncusu Samuel Kalu'yu Galatasaray'a sunduğunu belirtti.

Fransız basınında yer alan bu haberlerin yanı sıra Hollanda basınında da PSV Eindhoven yöneticilerinin Mostafa Mohamed'in transferi için girişimlerde bulunduğu ve Mısırlı golcünün fiyatını soruşturduğu iddia edildi. 

Geçtiğimiz sezon Zamalek'ten kiralık olarak transfer edilen Mısırlı oyuncunun 4 milyon Dolar'lık satın alma opsiyonu bulunuyor. Galatasaray yönetiminin herhangi bir takımla anlaşması halinde Mohamed'in bonservisini satın alacak ve oyuncunun satışını gerçekleştirecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0