Sekidika'da karar bekleniyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon öncesinde geniş kadroda düşünmediği Jesse Sekidika yeniden kiralanıyor. Sezon öncesi kampta denenen ancak performansı yetersiz bulunan Nijeryalı oyuncuyu, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Konyaspor istiyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; takıma geldiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen Jesse Sekidika'nın geleceği belli oluyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Konyaspor'a kiralanan ve gösterdiği performansla sezon öncesinde A takımın hazırlık kampında şans bulan 25 yaşındaki futbolcunun bu sezon da Sarı-Kırmızılı formayı giymesi beklenmiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in geniş kadroda düşünmediği Nijeryalı oyuncu için yeniden kiralanması formülü gündeme geldi. 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Konyaspor yönetiminin Jesse Sekidika'yı yeniden kiralamak için harekete geçeceği bilgisine ulaşıldı. Geçtiğimiz sezon devre arasında olduğu gibi Galatasaray'a oyuncunun maaşının tamamını ödemeyi teklif eden Konya cephesi, teknik direktör Fatih Terim'in vereceği kararı bekliyor. Deneyimli teknik adamın onay vermesi halinde Sekidika kiralık olarak Konyaspor'a imza atacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0