Feghouli'ye yeni sözleşme!

Galatasaray'da bu sezon yüksek maaşı nedeniyle gönderilecekler listesinde ismi ilk sıralarda yer alan Sofiane Feghouli son dönemdeki performansıyla göz doldururken, Cezayirli oyuncu için karar verildi. Teknik direktör Fatih Terim ile özel olarak görüşen Feghouli, önümüzdeki günlerde yönetim kanadıyla da bir görüşme yapacak. Toplantının konusu ise, beklendiği gibi herhangi bir ayrılık değil yeni sözleşme olacak! 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, birkaç hafta önce gözden çıkardığı ve kendisine takım bulmasını söylediği Sofiane Feghouli ile yeni sözleşme yapmak için masaya oturdu. Ancak ücretinde yarı yarıya indirimi şart koştu. St. Johnstone ve Giresun maçlarında takımın iyileri arasında yer alan tecrübeli futbolcu, fiyatını düşürürse 2 sene daha sarı-kırmızılı formayı giyecek. 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Galatasaray’dan yıllık 3 milyon 850 bin Euro alan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki futbolcuya yapılan teklifte, “Seninle iki sene daha devam etmek istiyoruz. Ama ücretini yarı yarıya indirmen gerekiyor. Kabul edersen 2 yıl daha Galatasaray’da yer alabilirsin.” denildiği öğrenildi. 

Sarı-kırmızılı ekipte bulunmaktan ve İstanbul’da yaşamaktan çok mutlu olan Cezayirli futbolcunun bu teklife sıcak yaklaştığı öğrenildi. Seneye serbest kalacak olmasına karşın kariyerini Cim-Bom’da sürdürme düşüncesinde olan yıldız futbolcunun 1.9 milyon Euro'ya oynamayı kabul edeceği iddia edildi. Böylece kısa bir süre öncesine kadar yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu, iki yıl daha Galatasaray forması giyecek. Sarı-kırmızılı formayla 136 maçta forma giyen Feghouli 30 gol, 27 asistlik bir performans ortaya koydu.




Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0