Sekidika'nın yeni takımı belli oldu!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmaya devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in geniş kadroda yer vermeyi düşünmediği Jesse Sekidika'nın yeni takımı belli oldu. 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in bu sezon için kadroda düşünmediği Jesse Sekidika'nın yeni adresi belli oldu. Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki futbolcunun transferi için Belçika Ligi takımlarından Oud-Heverlee Leuven ile anlaşmaya vardı. Belçika ekibinde kiralık olarak forma giyecek olan Nijeryalı oyuncu için 3 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu da bulunuyor. 

Öte yandan Oud-Heverlee Leuven kulübü aynı zamanda İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'nin pilot takımı konumunda bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0